Рейтинг пользователей: / 4
ХудшийЛучший 
УДК 637.521:664.764
Штонда Оксана Анатоліївна,Куценко Юлія Борисівна,Корець Лідія Іванівна,,,,
ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ВАРЕНИХ КОВБАС ІЗ ДОДАВАННЯМ ПШЕНИЧНОЇ КЛІТКОВИНИ З ПЕКТИНОМ ГАРБУЗА
Shtonda O.A., Kutsenko Y.B., Кorets L.I.
INVESTIGATION OF FUNCTIONAL PROPERTIES OF VARNISH SAUSAGE WITH ADDITION OF WHEAT CLOTH WITH PECTIN PUMPKIN

Аннотация. Харчова галузь України на даний час розвивається швидкими темпами і оснащується передовими технологіями та технікою, харчовими добавками та новими рецептурами з використанням найрізноманітніших рослинних та тваринних добавок. Ковбасні вироби є одним із н

Ключевые слова: функціональні властивості, ковбаса, пластичність, клітковина, пектин, дослідження.

Abstract. The Ukrainian food industry is currently developing rapidly and is equipped with advanced technology and technology, nutritional supplements and new formulations using the plant and animal feeds themselves. Sausage products are one of the most popular and

Keywords: functional properties, sausage, plasticity, penetration, cellulose, pectin, research.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>