Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 637.528:663.15:633
Штонда Оксана Анатоліївна,Бобришев Едуард Олександрович,,,,,
ЗАСТОСУВАННЯ БРОМЕЛАЙНУ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ МАРИНОВАНИХ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Shtonda O.A., Bobryshev E.O.
USE OF BROMELINE IN THE PRODUCTION OF MARINADED MEAT SEMIS

Аннотация. В Україні величезний асортимент м'ясної продукції. Та найбільшу цінність мають саме натуральні напівфабрикати. В роботі розглядається можливість застосування рослинних ферментів, зокрема ферменту, який міститься в ананасі - бромелайн, у маринадах для м’яс

Ключевые слова: ферменти, бромелайн, напівфабрикати, м'ясо, волога, технологія, яловичина, органолептичні показники, м’язова тканина.

Abstract. In Ukraine, the meat industry is one of the leading. Taking into account that actual consumption of meat is 26% lower than the justified need for its development, it is necessary to continuously improve technologies and minimize the cost while preserving

Keywords: enzymes, bromelain, semi-finished products, meat, moisture, technology, beef, organoleptic parameters, ultrasound, muscle tissue.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>