Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 
УДК 664
Челябиева Виктория Николаевна,Гаврик Марія Валеріївна ,,,,,
ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКУ ЯБЛУЧНИХ КІСТОЧОК У ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ
Cheliabiieva V.N., Havryk M.V.
USE OF POWDER OF APPLE NUCLEUS IN FOOD TECHNOLOGY

Аннотация. В роботі розглянута перспектива використання у харчових технологіях яблучних насіннєвих камер з насінням, які отримують як побічний продукт при виробництві чіпсів. Показано, що насіннєві камери яблук багаті на вітамін С, β-каротин, пектин, елементи Кальці

Ключевые слова: яблучні насіннєві камери, порошок, макроелементи, мікроелементи, вітаміни, пектин, оздоровчі продукти

Abstract. A number of scientific works considered the use of apple powder in the confectionery industry. It suggest use powder from dried apples or apple bagasse. In the literature, there is no information on the use of powder from an apple bone, which obtained as

Keywords: cake, caramel, apple powder, pectin, macronutrients

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>