УДК 631.563.9:635.21
Гунько Сергей Николаевич,Яковлев Николай Василиевич ,,,,,
ВПЛИВ УМОВ ТА ТРИВАЛОСТІ ЗБЕРІГАННЯ НА ЯКІСТЬ БУЛЬБ КАРТОПЛІ РІЗНИХ СОРТІВ
Gun'ko S.M., Yakovlev M.V.
CHANGES IN THE CHEMICAL COMPOSITION OF POTATO TUBERS DURING PROLONGED STORAGE
 
УДК 664.8/9:634.72:006.83
Войцеховский Владимир Иванович,,,,,,
ИЗМЕНЕНИЕ ХИМИЧЕСКОГО СОСТАВА И КАЧЕСТВА ЧЕРНОСМОРОДИНОВЫХ КОМПОТОВ ПРИ ДЛИТЕЛЬНОМ ХРАНЕНИИ
1Voytsekhovskiy V., 2Smetanskaya I., 3Voytsekhovskаya E.
CHANGES IN THE CHEMICAL COMPOSITION AND QUALITY OF BLACK CURRANT COMPOTE DURING LONG STORAGE
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 635.64:006.83
Бендерская Ольга Вячеславовна,,,,,,
ОГЛЯД РИНКУ ТОМАТНИХ СОУСІВ В УКРАЇНІ
Benderska O.V.
ANALYSIS MARKET TOMATO SAUCE IN UKRAINE
 
УДК УДК 664.8.037:637.56.002.62
Тесак Юлия Игоревна ,Голембовская Наталья Владимкровна ,Очколяс Елена Николаевна,,,,
ТЕХНOЛOГIЯ ШВИДКOЗAМOРOЖЕНИХ НAПIВФAБРИКAТIВ ЗБАГАЧЕНИХ МОРСЬКИМИ ВОДОРОСЛЯМИ
Tesak Y.І., Golembovska N.V., Ochkolyas O.M.
TECHNOLOGY OF FROZEN READY MEAL ENRICHED WITH MARINE ALGAE
 
УДК УДК 664.8/9:634.72:006.83
Войцеховский Владимир Иванович,,,,,,
ЯКІСТЬ ТА ХІМІЧНИЙ СКЛАД СМОРОДИНОВИХ ДЖЕМІВ ЗА ТРИВАЛОГО ЗБЕРІГАННЯ
Voytsekhivskiy V., 2Smetanska I., 3Voytsekhivskа О.
QUALITY AND CHEMICAL COMPOSITION OF CURRANT JAM LONG TERM STORAGE