Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
Рябченко Н.О.
РЕЦЕПТУРНИЙ СКЛАД М’ЯКИХ РОЗСІЛЬНИХ СИРІВ
Національний  університет харчових технологій, Київ, Володимирська 68, 01601
 
Ryabchenko N.O.
receiptS OF the soft PICKLED cheese
 National University of Food Technology , Kiev, Volodymyrska 68, 01601
У роботі представлені результати моделювання рецептурного складу нових видів мяких розсільних сирів з використанням дієтичної добавки з морських водоростей «Ламідан» та альбумінної маси.

Ключові слова: розсільні сири, моделювання, рецептура, альбумінна маса, підсирна сироватка, якість, дієтична добавка, споживні властивості.

This paper is devoted to scientific basing and working out the recipes of new soft pickled cheeses with «Lamidan» and their commodity characteristic. It was proved the usefulness of using the dietary additive «Lamidan» and albumin paste in the composition of soft pickled cheeses recipes for rising their biological value with the help of mathematical methods of modeling.

 Key words: soft brine cheeses, modeling, receipt, albumin paste, whey, quality, dietary additive, consumer properties.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-октябрь 2013