Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

УДК 637.521:664.647

Кравченко М.Ф., Демічковська М.П.
СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ПОКАЗНИКИ ФАРШЕВИХ НАПІВФАБРИКАТІВ БОРОШНЯНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ НА ОСНОВІ ДІЄТИЧНИХ ДОБАВОК
Київський національний торговельно-економічний університет
 
УДК 637.521:664.647
Kravchenko M., Demichkovska M.

STRUCTURAL AND MECHANICAL PROPERTIES OF FORCEMEAT SEMI-PRODUCTS OF FLOURY FOOD PRODUCTS WITH DIETARY SUPPLEMENTS

У статті проаналізовано результати досліджень щодо впливу дієтичних добавок на структурно-механічні показники фаршевих напівфабрикатів борошняних кулінарних виробів. Визначено раціональну концентрацію білково-жирової добавки ЕСО та дієтичної добавки з морської водорості цистозіри у модельних м’ясних фаршевих композиціях.

Ключові слов: структурно-механічні показники, фаршеві напівфабрикати, борошняні кулінарні вироби, дієтичні добавки, білково-жирова добавка ЕСО, дієтична добавка з морської водорості цистозіри.

One solution to this problem is to improve the nutritional value of flour food products, by improving existing, optimization and development of new technologies flour food products In recent years, flour goods became very widespread.

Key words: structural and mechanical properties, dietary supplements, technology, protein-fat ECO supplement, cіstozira, floury food products.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-октябрь 2013