Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 664.686
Пересічна С.М., Розумна Н.В.
ФОРМУВАННЯ ПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЧИЗКЕЙКІВ ЗНИЖЕНОЇ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЦІННОСТІ
Київський національний торговельно-економічний університет
Київ, Кіото 19, 02156
UDC 664.686
                Peresichna S.M., Rozumna N.V.
FORMATION OF THE NUTRITIONAL BENEFITS OF REDUCED ENERGY VALUE CHEESECAKE

Kyiv National University of Trade and Economics Kyiv, Kyoto 19, 02156

В даній роботі розглядається технологія та поживна цінність чизкейків зниженої енергетичної цінності з раціональною кількістю харчових добавок.

Ключові слова: поживні властивості, знижена енергетична цінність, чизкейки, зернопродукти ЕСО.

The technology and nutritional value of reduced energy value cheesecakes with a rational number of nutritional supplements are reviewed in this paper.

Keywords: nutritional properties, reduced energy value cheesecake, cereals ECO.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-октябрь 2013