Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 642.58.057.875
Пересічна С.М.
ТЕХНОЛОГІЯ КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ
Київський національний торговельно-економічний університет,
Київ, Кіото 19, 02156
UDC 642.58.057.875
Peresichna S.M.
THE TECHNOLOGY OF CULINARY PRODUCTS FUNCTIONAL PURPOSE FOR STUDENTS
Kiev National University of Trade and Economics, Kiev, Kioto 19, 02156  

В даній роботі розглянуто технології кулінарної продукції функціонального призначення для харчування студентів. Проаналізовано харчову цінність готової продукції.

Ключові слова: технологія, кулінарна продукція функціонального призначення, студенти.

 In this work the developed technologies culinary products functionality for nutrition students. Analyzed the nutritional value of the finished commodity.

Key words: technology, culinary products functional purpose, students.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-октябрь 2013