Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Дем’янчук С. М.

Нейромережна інформаційна технологія для розв’язку завдання  максимізації прибутків від використання інтелектуальних сертифікатів

НУ “Львівська політехніка”

 

This work is about the way to solve the problem of classifying large amounts of information using General Regression Neural Networks(GRNN) and factor analysis.

Keywords: GRNN; classification problem; Neural Networks

Ця робота про c пособ вирішення проблеми класифікації великих обсягів даних за допомогою нейронних мереж загальної регресії

Ключові слова: GRNN; проблема класифікації; нейронні мережі

Найчастіше  покупці онлайн магазинів здійснюють лише одноразове замовлення, що пояснюється багатьма причинами. Природно, що онлайн дилери  намагаються протидіяти цим факторам, використовуючи політику лояльності до клієнтів. Наприклад, перевіреним і працюючим методом є – видача сертифікатів покупцю після здійснення чергової покупки, щоби заохотити його до здійснення наступної покупки в тому самому онлайн магазині. Проте з економічної сторони цього підходу розсилання сертифікатів всім покупцям – не є правильним рішенням для випадків, коли покупець планує здійснити замовлення без попереднього стимулювання. Розглядається задача “Максимізації прибутків від використання інтелектуальних сертифікатів”. Використовуючи існуючі характеристики замовлень клієнтів: кількість одиниць товару, який замовлено, назва, вага, необхідно дати обгрунтовану рекомендацію щодо  надсилання покупцю сертифіката на суму € 5.00. Покупці, які отримали сертифікати, повинні бути серед  вибірки людей, які також не планували здійснювати повторне замовлення без сертифіката.

Якщо клієнту надіслано сертифікат, який в будь-якому випадку планував зробити наступне замовлення, прибуток зменшується на € 5.00. В іншому випадку, якщо клієнту, який не планував робити замовлення відіслано сертифікат – це збільшує прибуток в середньому на € 1.50.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-октябрь 2011
КОНФЕРЕНЦИЯ:
  • "Научные исследования и их практическое применение. Современное состояние и пути развития.'2011"
  • Дата: Октябрь 2011 года
  • Проведение: www.sworld.com.ua
  • Рабочие языки: Украинский, Русский, Английский.
  • Председатель: Доктор технических наук, проф.Шибаев А.Г.
  • Тех.менеджмент: к.т.н. Куприенко С.В., Федорова А.Д.

ОПУБЛИКОВАНО В:
  • Сборник научных трудов SWorld по материалам международной научно-практической конференции.