Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК УДК 664.34:658.628:613.292
Матиящук Олена Володимирівна,Цуліна Ольга Володимирівна,,,,,
МОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ РІПАКОВОЇ ОЛІЇ В ТЕХНОЛОГІЇ МАЙОНЕЗІВ
Matiyaschuk E.V., Tsulina O.V.
The possibility of using rapeseed oil

Аннотация. В роботі удосконалено технологію приготування майонезу, який містить в якості олійної основи ріпакову рафіновану дезодоровану олію та купажі ріпакової та соняшникової олій. В результаті отримали продукт з функціональними властивостями і оптимальним жирно

Ключевые слова: майонез, олія, ріпак, купаж, технологія

Abstract. Introduction. The paper improved the technology of preparation of mayonnaise, which contains as oil based on rapeseed oil and refined deodorized blend of rapeseed and sunflower oils. Main text. A number of studies on organoleptic and physico-chemical par

Keywords: mayonnaise, oil, rapeseed, blending, technology

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-март 2017