Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 378.147/079.2:636.4
Герасимюк Ольга Іванівна,Рудик Ярослав Михайлович,,,,,
МЕТОДИКА ОГРАНІЗАЦІЇ ТА ПРОВЕДЕННЯ ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ З ДИСЦИПЛІНИ "ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ СВИНАРСТВА"
Herasymyuk O.I., Rudyk Y.M.
ORGANAZATIONAL METHODS AND PRACTICAL TRAINING IN THE DISCIPLINE "TECHNOLOGY OF PRODUCTION OF PIG"

Аннотация. Здійснено аналіз методики організації та проведення практичних занять з дисципліни «Технологія виробництва продукції свинарства»

Ключевые слова: Технологія виробництва продукції свинарства, практичне заняття, технолог-зооінженер, фахова компетентність

Abstract. The analysis methods of organizing and conducting workshops on the subject "Technology of production of pig"

Keywords: pig production technology, practical training, engineer, expertise

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-октябрь 2014