Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 633.14"324":631.563.9
Ящук Надежда Александровна,Слободенюк Любов Максимівна,,,,,
ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ЖИТА ОЗИМОГО ЗАЛЕЖНО ВІД сортових особливостей ТА РЕЖИМУ ЗБЕРІГАННЯ
Yashchuk N., Slobodyanyuk L.
TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF GRAINS OF WINTER RYE DEPENDING ON THE VARIETAL FEATURES AND MODE OF STORAGE

Аннотация. Досліджено динаміку технологічних показників зерна жита озимого сортів Інтенсивне 95 та Наусін у процесі зберігання за різних режимів. Встановлено, що зерно жита сорту Інтенсивне 95 можна використовувати для виробництва борошна, а сорту Наусін, - для пере

Ключевые слова: зерно, жито озиме, зберігання, термін, режим, технологічні показники, клас якості

Abstract. The dynamics of technological parameters of winter varieties of rye Intensive 95 and Nausin during storage at different regimes was investigated. Grain rye of variety Intensive 95 can be used for the production of flour and variety Nausin - for processing

Keywords: grain, winter rye, storage, term, mode, technologic indicators, quality class

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>