Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 006.015.5:631.56:633.15
Ящук Надежда Александровна,Кравченко Анна Викторовна,,,,,
ВПЛИВ ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЇ ДОРОБКИ ТА СПОСОБУ ЗБЕРІГАННЯ НА ВМІСТ КРОХМАЛЮ В ЗЕРНІ КУКУРУДЗИ
Yashchuk N.А., Kravchenko A.V.
INFLUENCE OF POSTHARVEST HANDLING AND METHOD OF STORAGE ON CONTENT OF STARCH IN GRAIN OF MAIZE

Аннотация. Досліджено динаміку вмісту крохмалю за різних технологій післязбиральної доробки зерна та качанів кукурудзи гібридів Голосіївський, Солонянський, Луіджі й Текні під час зберігання у зерносховищах, силосах та полімерних рукавах. Встановлено, що найбільші п

Ключевые слова: зерно, качани, кукурудза, гібриди, післязбиральна доробка, способи зберігання, вміст крохмалю.

Abstract. The accumulation and keeping of starch in grain of maize depends on the quality and storage conditions of grain. The dynamics of starch content for different technologies of postharvest cultivation of grain and maize cobs of hybrids Holosiivskyi, Solonyan

Keywords: grain, cobs, corn, hybrids, postharvest handling, methods of storage, content of starch

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>