Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 635.13:581.19
Скалецкая Любовь Федоровна,Завадская Оксана Владимировна,,,,,
ЯКІСТЬ СУШЕНОЇ МОРКВИ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ ТА СПОСОБУ СУШІННЯ
Skaletska L.F, Zavadska O.V.
QUALITY DRIED CARROTS DEPENDING ON A GRADE AND METHOD OF DRYING

Аннотация. Наведено результати вивчення ефективності сушіння моркви, вирощеної в умовах Лісостепу України, залежно від сорту та способу сушіння.

Ключевые слова: переробка, сушіння, спосіб сушіння, морква, сорт, коренеплід, якість, біохімічні, технологічні показники

Abstract. The authors present the results of studying the effectiveness of drying carrots, which has been grown up in conditions Ukraine’s Forest-steppe, depending on a variety and method of drying.

Keywords: processing, drying, method of drying, carrot, varieties, root, quality, biochemical, technological parameters

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>