Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 631.56/582:633.11
Завгородній Володимир Миколайович,,,,,,
Якість клейковини ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ВИРОЩЕНОГО ЗА РІЗНИХ СИСТЕМ ЗЕМЛЕРОБСТВА В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ
Zavgorodniy V.M.
QUALITY OF GRAIN GLUTEN OF WINTER WHEAT WHICH GROW DIFFERENT FARMING SYSTEMS DURING OF STORAGE

Аннотация. У роботі висвітлено результати досліджень щодо впливу систем землеробства на якість клейковини зерна пшениці озимої в процесі зберігання.

Ключевые слова: зерно пшениці, системи землеробства, спосіб обробітку грунту, якість клейковини, кількість клейковини.

Abstract. Researches on the influence of the farming systems on the quality of gluten of winter wheat as result storage were presented in the paper.

Keywords: wheat, farming systems, tillage, the quality of gluten, quantity of gluten.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>