Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 631.53.02:006.83"324":631.563.9
Ящук Надежда Александровна,,,,,,
ВПЛИВ ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ НА КІЛЬКІСТЬ КЛЕЙКОВИНИ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ, ВИРОЩЕНОГО ЗА РІЗНИХ УМОВ
Yashchuk N.О.
QUANTITY GLUTEN OF GRAIN WHEAT IS DEPENDING ON FACTORS OF GROWING AND DURATION OF STORAGE

Аннотация. Досліджено вплив терміну зберігання на кількість клейковини зерна пшениці озимої сорту Поліська 90, вирощеного за різних попередників та систем землеробства. Встановлено найвищі показники кількості клейковини у зерна пшениці вирощеного після багаторічних трав і гороху за промислової та екологічної систем землеробства протягом усього терміну зберігання.

Ключевые слова: зерно пшениці озимої, кількість клейковини, фактори вирощування, тривалість зберігання

Abstract. The influence of storage duration on quantity of gluten in grain of winter wheat varieties Poliska 90 grown under different precursors and farming systems. Is established the highest rates the quantity of gluten in wheat grown after perennial grasses and peas for industrial and ecological farming systems throughout the shelf life.

Keywords: winter wheat, quantity of gluten, growing factors, duration of storage.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>