Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК UDC 619.579.62.
Тимченко Оксана Васильевна,,,,,,
ФАКТОРИ ПАТОГЕННОСТІ S. AUREUS В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД ДЖЕРЕЛА ВИДІЛЕННЯ (РІЗНОЇ ПРОДОВОЛЬЧОЇ ПРОДУКЦІЇ)
Timchenko O.V.
FACTORS OF PATHOGENICITY OF S. AUREUS DEPENDING ON THE SOURCE OF ISOLATION (VARIOUS FOOD PRODUCTS)

Аннотация. S. aureus представляє гетерогенний за біологічними властивостями вид бактерій та здатний формувати популяції, які адаптовані до умов існування, що постійно змінюються. Це сприяє збереженню збудника в санітарно значимих об᾽єктах виробництв

Ключевые слова: S. aureus, фактори патогенності, продовольча продукція

Abstract. 0

Keywords: S. aureus, pathogenicity factors, food products

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>