УДК 619: 614.31:579:637.
Загребельний В.О., Якубчак О.М., Таран Т.В.
ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ М’ЯСА, ОТРИМАНОГО ВІД ВИМУШЕНО ЗАБИТИХ ТВАРИН
Національний університет біоресурсів і природокористування України,
Київ, Героїв Оборони, 15, 03041
UDC 619: 614.31:579:637.
Zagrebelny V. A., Yakubchak O. N., Taran T. V.
MICROBIOLOGICAL RESEARCHES OF THE MEAT GOT FROM FORCEDLY KILL ANIMALS
National university of life and environmental sciences of Ukraine
Kyiv, Heroyiv Oborony st., 15, 03041
Ключові слова: м’ясо, мікробіологічні дослідження
Analised results of microbiological researches of the meat, got from a force slaughter of animals for 2006-2010 it is Set that some of investigational tests did not answer requirements in relation to maintenance of staphylococcuss, Clostridium, Protey, causative agent of ugly face, patogen cooks, collibacillus, pasterela, enterocookus.
Key words: meat, microbiological researches.