Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 637.52 (027.1)
Шубина Лидия Юрьевна,Иванченко Юлия Александровна,Танаревская Ирина Игоревна,,,,
СУЧАСНІ ШЛЯХИ РОЗВИТКУ М’ЯСНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Shubina L.Y., Ivanchenko Y.O., Tanarevska I.I.
MODERN WAYS OF DEVELOPMENT MEAT INDUSTRY

Аннотация. Анотація. В статті проаналізовано сучасний стан виробництва м’яса та м’ясної продукції. Розглянуто основні напрямки інноваційної діяльності підприємств з використанням принципів харчової комбінаторики.

Ключевые слова: Ключові слова. М’ясо, інновації, промисловість, комбінаторика.

Abstract. Abstract. The article analyses the current state of meat and meat products. The main directions of innovation activity using the principles of food combinatorics.

Keywords: Keywords. Meat, innovation, industry, combinatorics.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>