Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 619:614.31:577.115:611.779:619.995
Таран Тетяна Володимирівна,Якубчак Ольга Миколаївна,Збарська Алла Андріївна,,,,
ЩОДО ЖИРНОКИСЛОТНОГО СКЛАДУ ЖИРОВОЇ ТКАНИНИ ЗА ЛАРВАЛЬНОГО ЕХІНОКОКОЗУ СВИНЕЙ
Iakubchak O.N., Taran T. V., Zbarska A.A.
FATTY-ACID STRUCTURE OF FAT OF LARVACEOUS EHINOCOCOS OF PIGS

Аннотация. Викладено результати досліджень жирнокислотного складу м’яса свиней за ларвального ехінококозу. За середнього і високого ступеня інвазії знижується харчова цінність свинини за рахунок зниження у жировій тканині поліненасичених жирних кислот. Коефіцієнт сп

Ключевые слова: свинина, м’ясо, жирова тканина, жирні кислоти, ларвальний ехінококоз

Abstract. With an increase in the degree of invasion of pig carcasses by laryngeal echinococcosis, the content of saturated fatty acids increases, and polyunsaturated - decreases. In subcutaneous fat, the ratio of polyunsaturated fatty acids to saturated decreases

Keywords: pork, meat, fatty tissue, fatty acids, larval echinococcosis

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>