Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 619:616–071:637.4
Кобиш Антоніна Іванівна,Басай Катерина Анатоліївна,,,,,
ОСНОВНІ ВАДИ КУРЯЧИХ ЯЄЦЬ ПРОМИСЛОВОГО ВИРОБНИЦТВА
Kobіsh A.I., Basay K.A.
ОСНОВНІ ВАДИ КУРЯЧИХ ЯЄЦЬ ПРОМИСЛОВОГО ВИРОБНИЦТВА

Аннотация. Харчові яйця є цінним продуктом птахівництва, вони підлягають обов’язковій ветеринарно-санітарній експертизі. Нами була визначена якість яєць курячих промислового виробництва в умовах ТОВ “Ясенсвіт”, шляхом проведення наступних досліджень: органолептичних

Ключевые слова: сільськогосподарська птиця, виробництво, яйця курячі харчові, вади.

Abstract. Dietary eggs are a valuable poultry products are subject to mandatory veterinary-sanitary examination. We have defined quality industrial chicken egg production through these research: organoleptic, physical and ovoskopuvannya. As a result of veterinary-s

Keywords: poultry, produce, eggs food, defects.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>