УДК 619:614.31:637.07
Таран Тетяна Володимирівна,Ушаков Федор Олегович,,,,,
МІКРОСТРУКТУРНИЙ АНАЛІЗ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
Taran T. V., Ushakov A. F.
MICROSTRUCTURAL ANALYSIS MEATS
Аннотация. Встановлено, що практично всі досліджені ковбасні вироби виготовлені з порушенням рецептури. Варені та напівкопчені ковбаси фальсифіковано шляхом внесення у фарш субпродуктів більше від норми, жиру та хрящової тканини, не ідентифікованих домішок. У сироко
Ключевые слова: ковбасні вироби, гістологічні дослідження, ветеринарно-санітарна експертиза
Abstract. Found that almost all investigated sausages made in violation of the formulation. Cooked and smoked sausage falsified by making more of minced offal from the norm, fat and cartilage, not identified impurities. In summer sausage detected cardiac tissue w
Keywords: sausages, histological studies, veterinary and sanitary examination