Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 619:614.31:637.07
Таран Тетяна Володимирівна,Ушаков Федор Олегович,,,,,
МІКРОСТРУКТУРНИЙ АНАЛІЗ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
Taran T. V., Ushakov A. F.
MICROSTRUCTURAL ANALYSIS MEATS

Аннотация. Встановлено, що практично всі досліджені ковбасні вироби виготовлені з порушенням рецептури. Варені та напівкопчені ковбаси фальсифіковано шляхом внесення у фарш субпродуктів більше від норми, жиру та хрящової тканини, не ідентифікованих домішок. У сироко

Ключевые слова: ковбасні вироби, гістологічні дослідження, ветеринарно-санітарна експертиза

Abstract. Found that almost all investigated sausages made ​​in violation of the formulation. Cooked and smoked sausage falsified by making more of minced offal from the norm, fat and cartilage, not identified impurities. In summer sausage detected cardiac tissue w

Keywords: sausages, histological studies, veterinary and sanitary examination

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>