Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 
УДК 619:614.31:579:616.98
Якубчак Ольга Миколаївна,Збарська Алла Анатоліївна,Таран Тетяна Володимирівна,,,,
АНАЛІЗ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ РИЗИКІВ ЯК НАУКОВА ОСНОВА ДЛЯ УДОСКОНАЛЕННЯ ЗАХОДІВ З БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Yakubchak O.N., Kobіsh A.I.
MICROBIOLOGICAL HAZARDS ANALYSIS AS A SCIENTIFIC BASIS FOR IMPROVEMENT MEASURES OF FOOD SAFETY

Аннотация. В роботі представлена специфіка та структура аналізу мікробіологічних ризиків. Встановлено, що аналіз мікробіологічних ризиків генерує інформацію, необхідну для усунення небезпечного чинника в певному виді продукту та є найбільш ефективною системою оцінки і контролю безпечності харчових продуктів щодо захисту від патогенів

Ключевые слова: аналіз мікробіологічних ризиків, структура, характеристика, небезпечні чинники, харчові продукти

Abstract. The work are presented specificity and structure analysis of microbiological risks. Microbiological risk analysis generates information necessary to eliminate hazards in the form of a product are еstablished and it is the most effective system of evaluation and control of food safety.

Keywords: analysis of microbiological risk, structure, characteristics, hazards, food

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>