Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

УДК 619: 614.31:579:637.

Загребельний В.О., Якубчак О.М., Таран Т.В.

ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ М’ЯСА, ОТРИМАНОГО ВІД ВИМУШЕНО ЗАБИТИХ ТВАРИН

Національний університет біоресурсів і природокористування України,

Київ, Героїв Оборони, 15, 03041

UDC 619: 614.31:579:637.

Zagrebelny V. A., Yakubchak O. N., Taran T. V.

MICROBIOLOGICAL RESEARCHES OF THE MEAT GOT FROM FORCEDLY KILL ANIMALS

National university of life and environmental sciences of Ukraine

Kyiv, Heroyiv Oborony st., 15, 03041

 

Проаналізовано результати мікробіологічних досліджень м’яса, отриманого від вимушено забитих тварин за 2006-2010 рр.  Встановлено, що деякі з досліджених проб не відповідали вимогам щодо наявності ряду мікроорганізмів: стафілококів, сульфітредукуючих клостридій, протея, збудника бешихи, патогенних коків, бактерій групи кишкових паличок, пастерел, ентерококів.

Ключові слова: м’ясо,  мікробіологічні дослідження

Analised results of microbiological researches of the meat, got from a force slaughter of animals for 2006-2010 it is Set that some of investigational tests did not answer requirements in relation to maintenance of staphylococcuss, Clostridium, Protey, causative agent of ugly face, patogen cooks, collibacillus, pasterela, enterocookus.

Key words:  meat,  microbiological researches.


ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>