Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК УДК 641.85
Сазонова Дария Юриевна,Люлька Александр Николаевич,Лявинец Георгий Михайлович,,,,
ВПЛИВ ДІЄТИЧНИХ ДОБАВОК НА СТРУКТУРОУТВОРЕННЯ СОЛОДКИХ СТРАВ
Sazonova D.Y., Liulka O.M., Liavynets H.M.
INFLUENCE DIETARY SUPPLEMENTS ON STRUCTURE SWEET DISHES

Аннотация. Мета досліджень полягала в розробці рецептур, технології та оцінці споживчих властивостей піноподібної солодкої страви «Повидлянка». Завдання дослідження включали розробку солодкої страви із заданими споживчими властивостями; дослідженні основних властиво

Ключевые слова: функціональні харчові продукти, солодкі страви, піна, порошок кореня солодки, квітковий пилок

Abstract. The purpose of research was to develop recipes, technology assessment and consumer properties spumy desserts "Povydlyanka." Research objectives included developing a sweet dish with the set consumer properties; study the basic properties of the foam and f

Keywords: functional food, ssweet foods, foam, powder of licorice root, flower pollen

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>