УДК УДК 663.8: 633.17
Карпутина Маргарита Виталиевна,Харгелия Дарья Дмитриевна,Романова Зоряна Николаевна,,,,
АНАЛИЗ ВЛИЯНИЯ ШТАММА ДРОЖЖЕЙ НА НАКОПЛЕНИЕ ПОБОЧНЫХ ПРОДУКТОВ БРОЖЕНИЯ В СЛАБОАЛКОГОЛЬНЫХ НАПИТКАХ НА ОСНОВЕ САХАРНОГО СОРГО
Karputina M.V., Khargeliia D.D., Romanova Z.N.
Analysis of the effect of yeast strain on the accumulation of by-products of fermentation in low alcohol drinks based on sweet sorghum
 
УДК 0
Зуйко В.І.,Дітріх І.В.,Удворгелі Л.І.,Кириченко Т.О.,,,
НОВІ ПІДХОДИ ДО СТВОРЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Zuiko V.I., Ditrikh I.V., Udvorgely L.I., Kirichenko T.O.
NEW APPROACHES TO CREATION OF FUNCTIONAL BAKERY PRODUCTS FOR RESTAURANT ENTERPRISES
 
УДК 637.52
Маюн Ольга Юріївна,,,,,,
СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ТЕХНОЛОГІЇ ЗАКУСОК, ЗБАГАЧЕНИХ РОСЛИННОЮ СИРОВИНОЮ
Maiun O.Y.
STATE AND PROSPECTS OF DEVELOPMENT OF TECHNOLOGIES OF OVERLOODS OF PLANT RAW MATERIALS