Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 637.521:664.764
Штонда Оксана Анатоліївна,Куценко Юлія,,,,,
РОСЛИННА КЛІТКОВИНА З ПЕКТИНОМ ГАРБУЗА У ТЕХНОЛОГІЇ СОСИСОК
Shtonda O.A., Kutsenko Y.B.
THE FEASIBILITY OF USING FIBER, WHEAT IN THE PRODUCTION OF SAUSAGES

Аннотация. У даній роботі описується доцільність використання пшеничної клітковини з пектином гарбуза у технології сосисок. Це дозволить збільшити волого та жироутримуючу здатність фаршу, пластичність та вологозв’язуючу здатність.

Ключевые слова: пектин, клітковина, сосиски, м’ясна промисловість, вологоутримуюча здатність.

Abstract. This paper describes the feasibility of using fine fiber with pectin pumpkin in technology sausages.. This will increase the fat and moisture retaining ability stuffing, flexibility and moisture binding capacity.

Keywords: pectin, fat, sausage, meat industry, moisture-containing capacity.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-ноябрь 2016