Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 664
Вовк Виктория Николаевна,Бондар Наталья Петровна,,,,,
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБЦІВ ДЛЯ ВЕГЕТАРІАНЦІВ З ВИКОРИСТАННЯМ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ
Vovk V.M, Bondar N.P.
DEVELOP TECHNOLOGY OF VEGETARIAN BREAD WITH NEW ALTERNATIVE NEW MATERIALS

Аннотация. В роботі проаналізовано перспективи використання у рецептурі хлібців для вегетаріанців нетрадиційної рослинної сировини, а саме насіння чіа. Визначено хімічний склад та амінокислотний СКОР компонентів хлібців, що дозволяє використовувати їх, як джерело бі

Ключевые слова: вегетаріанці, насіння чіа, рисове екструдоване борошно, шрот зародків пшениці, сушіння, незамінні амінокислоти, амінокислотний СКОР, комплексний показник якості

Abstract. . The work analyzes prospects for use in recipes vegetarian loaves nontraditional plant material, such as chia seeds. Defined chemical composition and amino acid components SCOR loaves, they can be used as a source of protein. An organoleptic evaluation o

Keywords: Vegetarians, chia seeds, rice extruded flour, wheat germ meal, drying, essential amino acids, amino acid SCOR, a comprehensive Quality

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-ноябрь 2016