Вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться, чтобы оставлять сообщения на форуме.
УДК УДК 637.523’659
Тищенко Людмила Николаивна,Пилипчук Оксана Станіславівна,Коваль Катерина Юріївна,,,,
ВПЛИВ СПОСОБУ ВИТОПЛЮВАННЯ ТА СПОСОБУ ЗБЕРІГАННЯ ТВАРИННИХ ЖИРІВ НА ПЕРЕБІГ ПРОЦЕСІВ ОКИСЛЕННЯ
Tyshchenko L.., Pylypchuk O., Koval K.
INFLUENCE OF WELDING METHOD AND METHOD OF STORAGE OF ANIMAL FATS ON OCCIDATION PROCESSES
Аннотация. В статті наведено огляд літературних джерел з актуальності контролю природної стійкості до окислення топлених жирів виділених різними способами та досліджено вплив їх способу збереження.
Ключевые слова: тваринні жири, біологічна цінність, окисні процеси, перекисне число
Abstract. The article gives an overview of literary sources on the relevance of controlling the natural resistance to the oxidation of rendered fats isolated in different ways and investigates the effect of their conservation method.
Keywords: animal fats, biological value, oxidative processes, peroxide number
Вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться, чтобы оставлять сообщения на форуме.