Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК УДК 664:637.521:637.04
Штонда Оксана Анатоліївна,Кондратюк Віталій Романович,,,,,
ХАРАКТЕРИСТИКА ХІМІЧНОГО СКЛАДУ М'ЯСО-РОСЛИННИХ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Shtonda O. A., Kondratiuk V. R.
CHARACTERISTICS OF CHEMICAL COMPOSITION OF MEAT-FERTILIZER SEMI-SEMI-FABRICATES

Аннотация. В теперішній час розвиток інноваційних технологій продуктів здорового харчування базується на використанні традиційної і нетрадиційної сировини з високим вмістом біологічно і фізіологічно цінних речовин. Це дозволяє отримати продукти харчування з інгредіє

Ключевые слова: м'ясо-рослинні напівфабрикати, комбіновані продукти, полісахариди, овочі, органолептичні показники, хімічний склад.

Abstract. At present, the development of innovative technologies for healthy food products is based on the use of traditional and non-traditional raw materials with a high content of biologically and physiologically valuable substances, which allows them to obtain

Keywords: meat and vegetable semi-finished products, combined products, polysaccharides, vegetables, organoleptic parameters, chemical composition

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться, чтобы оставлять сообщения на форуме.
Обсудить на форуме...