Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 637.128
Медведева Наталья Анатольевна,Розбицкая Татьяна Викторовна,Волынец Валерия Михайловна,,,,
АНАЛІЗ ПОРІВНЯННЯ МІЖНАРОДНИХ СТАНДАРТІВ ISO 22000:2005 ТА ISO 22000:2018
Miedviedieva N.A., Rozbytska T.V., Volynets V.M.
Analysis of comparison of international standards iso 22000: 2005 and iso 22000: 2018

Аннотация. У роботі розглянуто міжнародні стандарти ISO 22000:2005 та ISO 22000:2018. Проведено аналіз вимог нормативних документів, що дозволило визначити основні аспекти їх змін. Дана характеристика основних нововведень міжнародного стандарту ISO 22000:2018 та виз

Ключевые слова: HACCP, система управління безпечністю харчових продуктів, зміни, перехресні посилання

Abstract. The introduction of requirements for the HACCP system is not only due to a trend, but also a necessity. The duty of all food chain producers to implement on a permanent basis procedures based on HACCP principles is regulated by law. The international stan

Keywords: HACCP, food safety management system, changes, cross references.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться, чтобы оставлять сообщения на форуме.
Обсудить на форуме...