Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК УДК 664.644:640.43
Сильчук Татьяна Анатольевна,Усатюк Олена Михайлівна,Иванов Тарас ,Михайлюк Анна,,,
Дослідження впливу закваски спонтанного бродіння на технологічний процес і якість хліба
Silchuk T., Usatiuk O., Ivanov T., Mykhaylyuk H.S.
The influence of spontaneous fermentation sourdough on the quality of bread

Аннотация. Досліджено вплив закваски спонтанного бродіння на якість житньо-пшеничного хліба. Охарактеризовано її вплив на біохімічні процеси, структурно-механічні властивості тіста та якість хліба. Досліджено оптимальні параметри приготування закваски та її якість.

Ключевые слова: хліб, житньо-пшеничний хліб, закваска спонтанного бродіння

Abstract. The influenced of spontaneous fermentation sourdough on the quality of rye-wheat bread. It describes their sourdough on the biochemical processes, constitutional and mechanical properties of dough, and quality of bread. There was investigated optimal prep

Keywords: bread, rye-wheat bread, spontaneous fermentation sourdough.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-декабрь 2015