Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 664.6
Костюк В.С.
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ НА ОСНОВІ ВИКОРИСТАННЯ НОВИХ РЕЦЕПТУРНИХ КОМПОНЕНТІВ
Київський національний торговельно-економічний університет
Київ, Кіото 19, 02156
UDC 664.6
Kostyuk V.S.
IMPROVEMENT OF TECHNOLOGIES OF PASTY PRODUCTS BY USING NEW PRESCRIPTION COMPONENTS
Kyiv National University of Trade and Economics
Kyiv, Kioto 19, 02156

Анотація. В роботі розглядаються питання виробництва нових борошняних кондитерських виробів з використанням порошків тропічної сировини – бананів та ананасів з урахуванням особливостей формування структури тіста. Досліджується якість нових розроблених виробів.

Ключові слова: борошняні кондитерські вироби, банановий порошок, ананасовий порошок, рецептурні компоненти, технологія приготування, хімічний склад, енергетична цінність, біологічна цінність.

Abstract. This paper deals with the production of new pastry products using powders of tropical commodities - bananas and pineapples, allowing for the formation of the structure of the test. We study the quality of newly developed products.

Keywords: pastry products, banana powder, pineapple powder, recipe ingredients, cooking technology, chemical composition, energy value, biological value.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-декабрь 2013