Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 614.8 (614:57.022)
Авдиенко Светлана Алексеевна,Матиящук Елена владимировна,Матиящук Андрей Николаевич,,,,
ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ З ПИТАНЬ БЕЗПЕКИ ХАРЧУВАННЯ
Avdienko S.A., Matiyaschuk E.V., Matiyaschuk A.M.
IMPROVE THE TRAINING OF EXPERTS ON FOOD SAFETY

Аннотация. Підготовка студентів з питань безпеки життєдіяльності має формувати у майбутніх спеціалістів вміння застосовувати знання як до подальшого вивчення в інших дисциплінах проблем захисту людини від небезпек, так і на забезпечення індивідуального і колективного захисту в побуті й на виробництві.

Ключевые слова: проблеми безпеки життєдіяльності, проблема безпечного харчування, продукти харчування, несприятлива екологічна ситуація

Abstract. Preparing students for life safety should shape future professionals the ability to apply knowledge of how to further study in other disciplines challenges to protect people from hazards and to provide individual and collective defense in the home and in the workplace.

Keywords: life safety problems, the problem of food safety, food, unfavorable ecological situation

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-октябрь 2014