8. Технологии продовольственных товаров
УДК 663.5 Бойко Петро Миколайович,Бондар Микола Васильович,Куц Анатолій Михайлович,,,, DISTILLATION OF ETHANOL IN THE BIOETHANOL PRODUCTION P.Boiko, M.Bondar, A.Kuts Distillation of ethanol in the bioethanol production Подробнее...
УДК 664.72.004:504 Титлов Александр Сергеевич,Петушенко Сергей Николаевич,Васылив Владимир Павлович,,,, ВИКОРИСТАННЯ ЕКОЛОГІЧНО БЕЗПЕЧНИХ РОБОЧИХ ТІЛ В ОХОЛОДЖУВАЛЬНИХ КОМПЛЕКСАХ ЗЕРНА Titlov A.S., Petushchenko S.N., Vasiliv V.P. COOLING COMPLEXES OF GRAIN ON THE BASIS OF ENVIRONMENTALLY SAFE WORKING BODIES
УДК 664.68.022.39 Кос Тетяна Святославівна,Войцешина Наталія Іванівна,Ромоданова Валентина Олександрівна,Мамченко Людмила Євгеніївна,,, ПЕРСПЕКТИВИ РОЗРОБКИ ТЕХНОЛОГІЇ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ПРОБІОТИЧНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ Romodanova V.O., Mamchenko L.Е., Kоs Т.S., Voytseshyna N.I. Prospects of development of technology for confectionary with probiotic properties
УДК УДК 663.4:633.791:006.015.5 Бобер Анатолій Васильович,,,,,, ПИВОВАРНІ ЯКОСТІ ШИШКОВОГО ХМЕЛЮ І ХМЕЛЕПРОДУКТІВ, ЩО ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ПИВА Bober А.V. Breweries quality of hop’s cones and hop’s products used for beer production
УДК 664.1.038 Кос Тетяна Сергіївна,Васылив Владимир Павлович,,,,, РОЗРОБКА СПОСОБУ ВИЗНАЧЕННЯ АКТИВНОСТІ ВОДНО-ВАПНЯНОЇ СУСПЕНЗІЇ Kоs Т.S., Vasiliv V.P. DEVELOPMENT OF ACTIVITY DETERMINATION OF WATER-lime suspension
|