Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

УДК 664.8.035.76

Сухенко Ю.Г., Старкова Е.Р., Сухенко В.Ю.

Забезпечення якості м̕ ясопродуктів в процесі зберігання

Національний університет біоресурсів і природокористування України

У даній доповіді розглядається проблема максимального збереження вироблених м’ясних продуктів. При зберіганні варених м’ясопродуктів відбуваються мікробіологічні, хімічні і фізичні перетворення, які впливають на їх якість та харчову цінність. Використання рослинних екстрактів зможе покращити терміни зберігання готових м’ясних виробів та їх якість.

Ключеві слова: м’ясопродукти, варені ковбаси, якість, консервуючий ефект,  рослинні олії.

 

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 

 
Секции июнь 2012