Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 631.563:628.852:635.82
Гунько Сергій Миколайович,Тринчук Ольга Александровна,,,,,
ВПЛИВ УМОВ ЗБЕРІГАННЯ НА якість ГРИБІВ
Gun'ko S.M., A.A. Trynchuk
EFFECT OF STORAGE CONDITIONS ON THE QUALITY OF MUSHROOMS

Аннотация. Проведено дослідження щодо впливу температурних умов та тривалості зберігання на біохімічні показники промислово-ворощуваних грибів печериці двоспорової.

Ключевые слова: гриби, печериця двоспорова, умови зберігання, тривалість зберігання, біохімічні показники

Abstract. Results of study of influence of temperature conditions and duration of storage on biochemical indexes of industrial cultivated of mushrooms of champignon bispored were presented.

Keywords: mushrooms, champignon bispored, conditions of storage, time of storage, biochemical indexes

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-март 2014