Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 657.371:640.43
Мостова Л.Н.,Клусович Т.В.,,,,,
Вплив овочево-ягідних соків на процес утворення кисломолочного творогу
Mostova L.M., Klusovych T.V.
Effect vegetable and berry juices fermented milk curd formation processes

Аннотация. Пріоритетним напрямком щодо забезпечення якісного харчування населення є збагачення раціону важливими для організму вітамінами та мікроелементами шляхом вдосконалення основних продуктів харчування функціональними інгредієнтами. Нові інноваційні розробки

Ключевые слова: раціональне харчування, біологічна цінність харчування, фізіологічно-функціональні інгредієнти, інноваційні технології, мікронутрієнти, технологічний процес, закисання молока, творожні згустки

Abstract. The priority focus on providing quality nutrition is important to enrich the diet of vitamins and minerals the body by improving the basic functional food ingredients. New innovative design technology of composite products based on milk and vegetable-frui

Keywords: nutrition, biological value of food, physiologically functional ingredients, innovative technologies, micronutrients, workflow, souring milk, сottage cheese clumps

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-март 2014