Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 664.668
Завадинська Олена Юріївна,Медведєва Анжеліка Олександрівна,Михайлик Валентин Сергійович,,,,
ТЕХНОЛОГІЯ ШОКОЛАДНИХ КЕКСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ФРУКТОЗИ ТА ПОРОШКУ З КЕРОБУ
Zavadinskaya O.Y., Medvedeva A.O., Mykhaylyk V.S.
TECHNOLOGY OF CHOCOLATE CAKE USING WITH FRUCTOSE AND KEROB

Аннотация. У статті розглядається можливість використання фруктози та порошку з керобу у виробництві борошняних кондитерських виробів. Обґрунтовано і розроблено технологію кексу шоколадного зі зниженим вмістом цукру із використанням фруктози та порошку з керобу. Дос

Ключевые слова: кероб, фруктоза, кекс

Abstract. This paper deals with the use of fructose and carob powder in the production of flour confectionery goods. Technology of chocolate cake with reduced sugar ontent with fructose and carob powder is proved and developed. The quality of the developed products

Keywords: kerob, fruktoza, cake

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-март 2014