Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

УДК 641.8:641.52                                                          

Дзюндзя О.В.

ПІСОЧНЕ ПЕЧИВО З ВИКОРИСТАННЯМ ПОРОШКІВ ХУРМИ

Херсонський державний університет, Херсон, Перекопська, 3, 73000

UDC 641.8:641.52

Dzyundzya O.V.

SHORTCUT WITH THE USE OF POWDERS OF PERSIMMON
Kherson state University, Kherson, Perekopskaya 3, 73000

Наведено дослідження по використанню порошків з хурми в виробництві борошняних кондитерських виробів. Попередні проробки підтвердили доцільність заміни частини борошна на порошок з хурми, що дозволить знизити енергетичну цінність і збільшити біологічну цінність розроблених виробів.

Ключові слова: порошки хурми, напівфабрикат, борошняні кондитерські вироби.

Presents research on the use of powders of persimmon in the production of confectionery. Preliminary study confirmed the expediency of replacing part of the flour on the powder from persimmon, that will enable to reduce the energy value and increase the biological value of the developed products.

Key words: powders of persimmon, semi-finished product, farinaceous confectionery products


ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-март 2013