Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК
Шевченко Поліна Бахтіярівна,Філінська Тетяна Геннадіївна,Філінська Антоніна Олександрівна,,,,
ФУНКЦІОНАЛЬНІ НАПОВНЮВАЧІ ДЛЯ НИЗЬКОЖИРНИХ ХАРЧОВИХ ВОДНО-ЖИРОВИХ ЕМУЛЬСІЙ
FUNCTIONAL FILLERS FOR LOW FAT FOOD OIL-IN-WATER EMULSIONS

Аннотация. Обґрунтовано можливість використання продуктів перероблення насіння льону і кунжуту в якості функціональних добавок (загущувачів, джерел нутрієнтів) у водно-жирових емульсіях з низьким вмістом жиру. Визначено, що найкращу вологоутримуючу здатність показує

Ключевые слова: водно-жирові емульсії, харчові волокна, вологоутримуюча здатність, продукти перероблення льону та кунжуту

Abstract.

Keywords:

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 

Добавить отзыв/комментарий к статье (СОВЕТ! Войдите под своим именем и паролем, чтобы Автор мог Вам ответить)


Защитный код
Обновить