Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК
Дорохович Антонэлла Николаевна,Горзей Елена Владимировна,Савчук Оксана Олеговна,,,,
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ЦУКРІВ САХАРОЗИ, ГЛЮКОЗИ, ФРУКТОЗИ, ЛАКТУЛОЗИ НА ПРОЦЕС ДРАГЛЕУТВОРЕННЯ ФРУКТОВО-ЯГІДНОГО МАРМЕЛАДУ
Horzei О.V.,Savchuk O.O., Dorohovich А.М.
INVESTIGATION OF INFLUENCE OF SUCROSE, GLUCOSE, FRUCTOSE, LACTULOSE ON THE PROCESS OF JELLIFICATION OF FRUIT AND BERRY MARMELADЕ

Аннотация. В роботі розглянуто можливість раціонального використання цукрів: сахарози, глюкози, фруктози та лактулози при виробництві фруктово-ягідного мармеладу. Шляхом багатофакторного планування експерименту встановлено оптимальне співвідношення рецептурних компо

Ключевые слова: цукровий діабет, сахароза, глюкоза, фруктоза, лактулоза, ефективна в’язкість

Abstract. The article under consideration discloses the possibility of rational use of sacharose, glucose, fructose and lactulose by production of marmelade. By multiple-factor planning of experiment are defined an optimum ratio of prescription components. Is defin

Keywords: pancreatic diabetes, sucrose, glucose, fructose, lactulose, the effective viscosity

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>