Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК
Крук Ольга Павловна,Угнивенко Анатолий Николаевич,Кос Наталья Викторовна,,,,
ХАРАКТЕРИСТИКА М'ЯСНОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ МОЛОДНЯКУ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ ЗА СПІВВІДНОШЕННЯМ ТКАНИН У ТУШІ
Kruk O.P., Ugnivenko A.M., Kos N.V.
Characteristics of the meat productivity of cattle in the ratio of tissues in the carcass

Аннотация. У роботі наведено характеристику яловичини бугайців українських чорно-рябої молочної та м’ясної порід за індексами м’язової тканини (ІМТ), м’ясності (ІМ) та відношенням м’язів до кісток (МКВ). Доведено, що м’ясну продуктивність цієї худоби найкраще характ

Ключевые слова: м’ясна продуктивність, м’ясна худоба, молочна худоба, відношення тканин у туші.

Abstract. Characteristics of the animal beef of Ukrainian Black-and-White dairy breed and Ukrainian Beef breed according to index of muscular tissue, index of meat and attitude of muscles to the bones were presented in the article. It has been proved that meat effi

Keywords: meat productivity, beef cattle, dairy cattle, ratio of tissues in carcass.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>