No valid database connection MySQL server has gone away SQL=SELECT * FROM ipcj_jcomments_settings WHERE lang = 'ru-RU'
No valid database connection MySQL server has gone away SQL=SELECT * FROM ipcj_jcomments_settings WHERE lang='' AND component=''
ЯКІСТЬ М’ЯСА ПЕРЕПЕЛІВ ЗА ДІЇ ФІТОБІОТИКА - Научная Конференция, Симпозиум, Конгресс на Проекте SWorld - Апробация, Сборник научных трудов и Монография - Россия, Украина, Казахстан, СНГ | 7. Технология продовольственных продуктов
Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 006.015.4:637.54:636.087.7
Чудак Роман Андреевич,Побережец Юлия Николаевна,Вознюк Оксана Ивановна,Добронецька Валентина Олександровна ,,,
ЯКІСТЬ М’ЯСА ПЕРЕПЕЛІВ ЗА ДІЇ ФІТОБІОТИКА
Chudak R.А., Poberezhets Y.M., Vozniuk О.І. , Dobronetska V.O.
PHYTOBIOTIC EFFECT ON QUILS MEAT QUALITY

Аннотация. Встановлено, що використання у годівлі перепелів сухого екстракту ехінацеї блідої сприяє більшому накопиченню протеїну та зменшенню відкладання жиру в грудних м’язах. Метою досліджень було вивчити фізико-хімічні показники м’яса перепелів м’ясної породи «Ф

Ключевые слова: перепели, годівля, комбікорм, фітобіотики, якість м’яса, ехінацея бліда.

Abstract. The usage of biologically active additives in animal diets provides maximum use of nutrients, it has a positive effect on digestion. Therefore, it contributes to the rational and economical use of feed, it increases its productivity, and livestock farming

Keywords: quail, feeding, mixed fodder, phytobiotics, meat quality, Echinacea pallida.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>