Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 

Костіна В.В.

ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ГРАМОТНОСТI ВЧИТЕЛIВ

КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти», м. Харків 

 

Стаття присвячена питанням використання особистого сайта викладача на курсах підвищення кваліфікації. Розглянуті особливості викладання ІКТ на курсах підвищення кваліфікації вчителів регіону. Запропонована ефективна методика використання навчального сайта одночасно в якості предмета та засоба навчання. З урахуванням накопиченого досвіду приведені рекомендації щодо застосування методики використання персонального сайта викладача в навчальному процесі.

На сучасному етапі розвитку післядипломної освіти виникла потреба удосконалення методики проведення навчальних занять на курсах підвищення кваліфікації за рахунок використання он-лайн технологій. В останні роки кількість сайтів, присвячених шкільній освіті, значно збільшилася. Проблеми викладання інформатики в школі дуже жваво обговорюються в глобальній мережі. Але якісні сайти, присвячені питанням формування інформаційної грамотності шкільних вчителів серед них зустрічаються не часто. Наш сайт був створений з метою донести свою позицію з цього питання і розвинути напрям впровадження он-лайн технологій в професійну діяльність вчителя.

Робота сайту відображає діяльність викладача курсів підвищення кваліфікації вчителів харківського регіону та забезпечує методичну підтримку проведення лекцій на сучасному рівні.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 

 

 
Секции-октябрь 2011
КОНФЕРЕНЦИЯ:
  • "Научные исследования и их практическое применение. Современное состояние и пути развития.'2011"
  • Дата: Октябрь 2011 года
  • Проведение: www.sworld.com.ua
  • Рабочие языки: Украинский, Русский, Английский.
  • Председатель: Доктор технических наук, проф.Шибаев А.Г.
  • Тех.менеджмент: к.т.н. Куприенко С.В., Федорова А.Д.

ОПУБЛИКОВАНО В:
  • Сборник научных трудов SWorld по материалам международной научно-практической конференции.