Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

УДК:330.47

Лєбєдєва І.Ю.

АНАЛІЗ ВПЛИВУ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НА ОРГАНІЗАЦІЙНУ СТРУКТУРУ КОМЕРЦІЙНОГО БАНКУ

Одесская национальная академия связи им. А.С Попова

 

В даному докладі розглядаються проблемі управління комерційними банками в умовах впровадження інформаційного забезпечення. Надані основні концепції розвитку інформаційних систем на підприємстві. Та приведені результати експертної оцінки впровадження інформаційного забезпечення.

Ключові слова: управління підприємством, комерційний банк, інформаційна система, експертні оцінки, організаційна структура.

У сучасних умовах ефективне управління є цінним ресурсом організації, разом з фінансовими, матеріальними, людськими і іншими ресурсами. Отже, підвищення ефективності управлінської діяльності стає одним з напрямів вдосконалення діяльності підприємства в цілому. Сьогодні не можливий якісний менеджмент без комп’ютерних знань, без використання новітнього програмного забезпечення та корисної інформації, яку пропонує віртуальний простір для справи менеджменту. В Україні складно знайти підприємство, на якому б у тій чи в іншій мірі не застосовувалися інформаційні системи (ІС) управління господарською діяльністю. Проте, як правило, комп'ютеризація охоплює лише окремі сфери управління. Вплив інформаційних технологій на управління підприємством величезний, оскільки прямо пов'язаний з підвищенням ефективності роботи як кожного менеджера окремо, так і підприємства в цілому. Вони прямо впливають на конкурентоздатність на сьогоднішньому ринку.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>