Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 637.52:664.38
Краснюк Виктория Сергеевна,Тищенко Людмила Николаивна,,,,,
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ СОСИСОК З ВИКОРИСТАННЯМ МОЛОЧНИХ БІЛКІВ
Krasniuk V.S., Tishchenko L.M.
IMPROVING THE TECHNOLOGY OF SAUSAGES USING MILK PROTEINS

Аннотация. Сир - це корисний молочний продукт, який швидко та легко, на відміну від молока, засвоюється нашим організмом. Виробництво сосисок з частковим введенням до складу сиру твердого є актуальним питанням і потребує подальшого вивчення та аналізу.

Ключевые слова: Сосиски курячі, Російський сир, сир Гауда, сир Моцарелла, фізико-хімічні дослідження, органолептична оцінка

Abstract. Cheese is a good dairy product, which is quick and easy, unlike milk, is absorbed by our body. The production of sausages with partial introduction into hard cheese is a topical issue and needs further study and analysis.

Keywords: Chicken sausages, Russian cheese, Gouda cheese, Mozzarella cheese, physico-chemical research, organoleptic evaluation

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>