УДК 664.664.4 ˋ6
STUDY OF THE VEGETATION COMPONENTS INFLUENCE ON THE STATE OF THE WHEAT-PROTEIN COMPOSITION
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ РОСЛИННИХ КОМПОНЕНТІВ НА СТАН БІЛКОВО-ПРОТЕІНАЗНОГО КОМПЛЕКСУ ПШЕНИЧНОГО БОРОШНА
Popova S.Yu. / Попова С.Ю.
c.t.s., as.prof / к.т.н., доц.
ORCID: 0000-0002-1548-8788
Slashcheva A.V. / Слащева А.В.
c.t.s., as.prof / к.т.н., доц.
ORCID: 0000-0002-8195-8944
Donetsk National University of Economics and Trade
named after MykhailoTugan-Ba­ranovsky, Kryvyi Rih, Tramvaina str., 16, 50005
Донецький національний університет економіки і торгівлі
імені Михайла Туган-Барановського, Кривий Ріг,в ул. Трамвайна, 16, 50005
 
 
Рейтинг пользователей: / 3
ХудшийЛучший 
УДК 664.8/9:664.849
Коваль Ольга Андреевна,Сосюк Аліна Олександрівна,,,,,
МОДЕЛЮВАННЯ ЯКОСТІ ГАРБУЗОВО-МОРКВЯНОГО НАПІВФАБРИКАТУ
O. Koval, A. Sosiuk
QUALITY MODELING OF PUMPKIN-CARROT SEMI-FINISHED PRODUCT
 
УДК 635.63:631.526.3.006.83
Завадская Оксана Владимировна,Илюк Наталия Анатольевна,,,,,
ПРИДАТНІСТЬ ДО ПЕРЕРОБКИ ПЛОДІВ ОГІРКА РІЗНИХ ГІБРИДІВ ЗАЛЕЖНО ВІД СТУПЕНЯ СТИГЛОСТІ
Завадська О.В., Ілюк Н.А.
SUITABILITY FOR PROCESSING OF CUCUMBER FRUIT DIFFERENT HYBRIDS DEPENDING ON THE DEGREE OF RIPENESS
 
УДК 635.34:581.19:58.04
Войцеховский Владимир Иванович,,,,,,
СОРТОВЫЕ ОСОБЕННОСТИ ФОРМИРОВАНИЕ АСКОРБИНОВОЙ КИСЛОТЫ В ПЛОДАХ СРЕДНЕРАННИХ ТОМАТОВ
Voytsekhovskiy V.I., Yarmolenko Ye., Slobodyanik G.Ya., Orlovskyy N.I., Voytsekhоvskаya Е.V.
SORTS FEATURES FORMING ASKORBIC ACID IN TOMATO
 
УДК 637.11:330.131.5(470.318)
Федосеева Наталья Анатольевна,Санова Зоя Сергеевна,Ананьева Елена Владиировна,,,,
ЭФФЕКТИВНОСТЬ ПРИМЕНЕНИЯ РАЗЛИЧНЫХ ТЕХНОЛОГИЙ ДОЕНИЯ КОРОВ
Sanova Zoya, Fedoseеva Natalia, Ananieva Elena
THE EFFECTIVENESS OF DIFFERENT TECHNOLOGIES OF MILKING COWS