УДК УДК 619: 614.31:579:637.
Таран Тетяна Володимирівна,Якубчак Ольга Миколаївна,Панкова Юлія Василівна,,,,
ДОСЛІДЖЕННЯ М’ЯСА, ОТРИМАНОГО ВІД ВИМУШЕНО ЗАБИТИХ ТВАРИН
Iakubchak O.N., Taran T. V., Pankova Yu.A.
MEAT RESEARCH RECEIVED FROM PROTEIN ANIMALS
Аннотация. В роботі проаналізовано результати мікробіологічних досліджень м’яса, отриманого від вимушено забитих тварин за 2013-2017 рр. Встановлено, що деякі з досліджених проб не відповідали вимогам щодо наявності ряду мікроорганізмів: стафілококів, сульфітредуку
Ключевые слова: м’ясо, мікробіологічні дослідження, вимушений забій, мікрофлора
Abstract. 0
Keywords: meat, microbiological research, forced slaughter, microflora