Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 636.087.63
Голембовская Наталия Владимировна,Остренський С.М. ,,,,,,
Удосконалення технології харчових концентратів
Ostrensky S.М., Golembovska N.V.
IMPROVING THE TECHNOLOGY OF FOOD CONCENTRATES

Аннотация. Отримані позитивні результати органолептичних, фізико-хімічних досліджень показали доцільність поєднання морських водоростей (ламінарії) та зелені (кропу) з прісноводною рибою про, що свідчить високі показники таких показників, як загальне враження, гармо

Ключевые слова: прісноводна риба, товстолобик, снеки, чіпси, кріп, морська капуста.

Abstract. Дослідним шляхом встановлено, що додавання морських водоростей та зелені дозволяє не лише удосконалити технологію виробництва січених напівфабрикатів, а й вирішити завдання отримання продукту підвищеної харчової цінності.

Keywords: freshwater fish, caviar, snakes, chips, dill, sea cabbage.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>